This structure is a prototype for playground equipment for parks, schools and backyards everywhere. The program consists of two slides, a fort, a climbing wall, portals, light wells, a wading pool, a beach/bench, a nap bench, and a tea table. Influenced by the post-WWII Adventure Playgrounds and the collaboration between Isamu Noguchi and Louis Kahn, and with an understanding that the work performed by children is play, this folly attempts to both abstract and fantasize the possibilities of play. A parametric model measures both program and the overlapping foci of multiple ovals to generate buildable constraints for the folly. The structural material is a low-emission, carbon neutral cross-laminated timber covered in a skin of photovoltaic panels that returns sun energy to the electric grid. The folly is a fantastical playhouse, but one with an instrumental ecological and tax benefit.